Boka tid

Fyll i önskat datum och kontaktuppgifter så återkommer vi till dig
med bekräftelse för din bokning.

Önskat datum

Djur

Ditt förnamn

Din e-post

Orsak till besök

Ditt efternamn

Telefonnr

Hantering av personuppgifter

Lillö Djurklinik behandlar personuppgifter i enlighet med Dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) och i övrigt i överensstämmelse med svensk lagstiftning.

Personuppgiftsansvarig är Lillö Djurklinik AB (org nr 559019-1226), Lillövägen 18, 291 61 Kristianstad. e-post: info@lillodjurklinik.se.

När ni registrerar er som kund hos oss skapar vi en journal på ert djur. Detta innebär att Ni ger ert samtycke till att vi lagrar era personnummer, personuppgifter samt uppgifter om köp och behandlingar elektroniskt. Era personuppgifter används för journalföring av behandlingar, E-recept och t.ex. vaccinationspåminnelser.

Personuppgifter kan också komma att lämnas ut till andra företag som Lillö Djurklinik samarbetar med för nödvändig behandling, t ex vid direktreglering med ert försäkringsbolag, blodanalyser, remiss till annan veterinär/instans. Journalkopior skickas/ges inte ut till annan tredje part. Utöver detta kan Lillö Djurklinik även enligt lag vara tvingat att lämna ut uppgifter till annan myndighet.

Du har när som helst rätt att återkalla medgivandet till att vi lagrar dina personuppgifter i våra system. Vill du ha information om vår behandling av dina uppgifter eller rättning av felaktiga/missvisande uppgifter kan du när som helst skicka ett mail till info@lillodjurklinik.se för att få tillgång till dessa.